Hét Platform
voor ondernemers

Leer hoe jij ook online succesvol wordt.

MH is het online platform waar je als webshop eigenaar, ondernemer terecht kunt voor al je marketing en webshop vragen. Met onze cursussen, trainingen en masterclasses zorgen wij ervoor dat je geen online vragen meer hebt. 

Bestaansrecht

Onze missie

Een onderneming heeft alleen bestaansrecht als ze werken aan hun “why”. Het is de why waarom een business bestaat. Onze why is het volgende: 

“Ondernemers trainen zodat ze hun online doelen kunnen behalen”

Wij geloven er in dat ondernemers behoefte hebben aan online trainingen, andere ondernemers en specialisten. Het nadeel is alleen dat anno 2020 de online coaches en welbekende guru’s als paddestoelen uit de grond zijn geschoten. 

Wie kun je nog vertrouwen? Zijn de resultaten wel echt en is het geen veel blabla. Daarom zijn wij MH gestart met het doel ondernemers op een laagdrempelig niveau kennis te laten maken met de online marketing kennis anno 2020. Alles praktisch, overzichtelijk en mooi ingedeeld. 

Proces

Hoe willen wij onze missie bereiken? Ofterwijl welke specifieke acties doen wij om onze “why” te behalen?

Onze online trainingen, masterclasses en meetings zijn gemaakt aan de hand van ervaringen. Alle tactieken, tools en strategieën passen we eerst zelf toe in onze live webshop of website. 

Resultaat

Het resultaat van onze processen en missie zijn succesvolle ondernemers die meer geld verdienen en succesvoller zijn in wat ze doen. 

Wie is Maarten Hendrix?

Resultaat voor ogen

Hi ondernemer! Je leest het verhaal van een ondernemer die 10 jaar geleden is begonnen met ondernemen. Geen verhaal van een tijdelijke guru die vooral geld verdient met het verkopen van cursussen. 

Het begon allemaal in 2009, de start van MH Business. Toentertijd begon ik met het succesvol online verkopen van kleding. Ruim drie jaar gedaan, maar ik zag destijds het risico van “kleding” online verkopen. Namelijk seizoensgebonden en een steeds hoger retourpercentage. 

Daarom ben ik hier niet mee door gegaan en heb ik mij vooral gefocust op het bouwen van websites en webshops tussen 2012 en 2019. Dit deed ik onder de naam supersnelonline.nl. Dit bestaat nog steeds en hiermee help ik tientallen ondernemers per maand, maar het webshop avontuur heb ik nooit los kunnen laten.

Tijdens mijn studies aan de HAN in Arnhem en aan de Universiteit van Antwerpen heb ik meerdere webshops gehad. De een meer succesvol dan de ander. Waaronder één webshop in cava, maar ook een webshop in gedroogd fruit, noten en superfoods. Bij de laatste adverteerde we gematigd succesvol voor circa € 200 per dag. Waarom gematigd? De winstmarges op noten en superfoods waren dusdanig laag dat het hard werken was. 

Nu 10 jaar later heb ik veel geleerd van ondernemen. Namelijk dat je niet teveel projecten gelijk moet hebben en vooral moet focussen op zaken die je echt goed kunt. Daarom ben ik samen met Emma in 2018 het merk Emma Thee begonnen. Een succesvol theemerk die online aardig aan de weg aan het timmeren is. 

Al deze ervaringen die ik afgelopen jaren heb opgebouwd en alle nieuwe kennis waar we elke dag weer achter komen met Emma Thee, kon ik op geen kanaal kwijt. Ik wil het toch kwijt aangezien ik denk dat andere ondernemers er veel van kunnen leren. Ik wil het juist niet aanbieden voor de guru prijzen van eenmalig € 997,-. 

Ik heb samen met Emma een platform gemaakt waar we al onze kennis omtrent sales, adverteren en webshop delen voor een eenmalig bedrag van € 1,-. Je krijgt dan één maand toegang tot al onze kennis, vertaald in eenvoudig altijd up-to-date trainingen. Wanneer je enthousiast bent over de waarde dan blijf je lid en betaal je maandelijks het tijdelijk lage bedrag van €39,- ex. btw. per maand.

Team MH

Samen ondernemers trainen zodat ze succesvol worden.

Dagelijks werken wij aan ondernemende blogs, interessante trainingen en live meetings. 


Maarten Hendrix

Oprichter 

Gestart in 2009 met ondernemen, nu ruim 10 jaar later wil hij naast zijn huidige werkzaamheden bij Emma Thee zijn kennis overdragen aan andere ondernemers. 

Haalt plezier uit:

Adverteren, positieve ROI’s en hoge CTR ratio’s.


Emma Blom

 Chef Support

Komt uit de hotelbranche en is sinds 2019 officieel theesommelier. Bij MH is Emma Chef Klantgeluk. Heb je vragen over je inloggegevens of werkt er iets niet met je factuur? Emma helpt je verder!

Haalt plezier uit:

Verkopen op haar webshop. Tevreden en gelukkige klanten.